Loader!
  Лининг Електроникс     почетна | за нас | производи | услуги | блог | контакт
(кон врвот)
   НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ:
Card Reader ALL in 1 USB
Читач за сите видови мемориски картички. ... повеќе

330.00 денари.
Micro SD картичка 32Gb
Kingston Micro SD мемориска картичка.
Капацитет 32Gb Class 10.... повеќе

950.00 денари.
Micro SD картичка 16Gb
Kingston Micro SD мемориска картичка.
Капацитет 16Gb.... повеќе

470.00 денари.


   НАЈПРЕГЛЕДУВАНИ ПРОИЗВОДИ:
LED лента 1м. RGB 14.4W
LED лента 1м. - RGB 12V IP65
Јачина 14.4W
За внатрешно или надворешно осветлување.... повеќе >>>
285.00 денари.
Коректор на напон DEB 5000VA
Влезен напон:140-260V,
Излезен напон: 220V±2%,
Максимално оптеретување 3000W,
Зашт... повеќе >>>
15,990.00 денари.
Мултиметар DT832
DC Voltage 200mV-500 ±(0.5%+2dgt)
AC Voltage 200-500V ±(1.2%+10dgt)
DC Current 2000uA-10A ... повеќе >>>
200.00 денари.


   ПОПУЛАРНИ НАПИСИ (БЛОГ):