0 продукти0.00 ден

Нема продукти во кошничката.

Mastech дигитална ампер клeшта MS2115A

4,790.00 ден

Спореди

Технички спецификации:

  • DC Voltage: 60mV/600mV/6V/60V/600V ±(0.7% +3); 1000V ±(0.8% +2);
  • AC Voltage: 60mV/600mV/6V/60V/600V ±(0.8% +3); 750V ±(1% +4);
  • DC Current: 60A/600A/1000A ±(2.5% +6); 60A/600A/1000A ±(2.5% +6)
  • Resistance: 600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ ±(0.8% +3); 60MΩ ±(1.2% +3);
  • Capacitance: 10nF/100nF/1000nF/10µF/100µF/1000µF/10mF/100mF ±(4.0% +5);
  • Frequency (From Clamp): 0~ 10KHz ±(1.5% +5);
  • LogicFrequency: 0~60MHz ±(0.5% +3);
  • Duty Cycle: 10%~ 90% ±3.0%

Прегледи

Се уште нема прегледи

Биди прв што ќе го прегледа „Mastech дигитална ампер клeшта MS2115A“

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ШИФРА: 425949 Категорија: