Аудио кабли и адаптери

𝐛𝐞𝐥𝐤𝐢𝐧 Car stereo кабел .

Технички спецификации: AUX Кабел за поврзување на телефонот со радиото во автомобилот Должина 0,9м Боја црна

Повеќе

150.00 ден

:

14.00 ден

:
Адаптер 3.5mm (M) / 2×3.5mm (F) .

Технички карактеристики: Адаптер 3.5mm (M) / 2×3.5mm (F)

Повеќе

49.00 ден

:
Адаптер 6.35mm (M) / 2xRCA (F) .

Технички карактеристики: Адаптер 6.35mm (M) / 2xRCA (F)

Повеќе

49.00 ден

:
Адаптер RCA (F) / 6.35mm (M) .

Технички карактеристики: Адаптер RCA (F) / 6.35mm (M)

Повеќе

49.00 ден

:
Адаптер RCA (F) / RCA (F) .

Технички спецификации: Адаптер RCA (F) / RCA (F)

Повеќе

49.00 ден

:
Адаптер 6.35mm (M) / 3.5mm (F) .

Технички карактеристики: Адаптер 1×6.35mm (M) / 1×3.5mm (F)

Повеќе

49.00 ден

:
Адаптер 3.5mm (M) / 2xRCA (F) .

Технички карактеристики: Адаптер 1×3.5mm (M) / 2xRCA (F)

Повеќе

49.00 ден

:
Оптички кабел Toslink 3m Black .

Технички спецификации CC-OPT-1M Toslink optical cable, black, 3 m Toslink optical cable Allows losless audio signal sending from a DVD player to an audio equipment Bulk packing Length: 3m

Повеќе

330.00 ден

:
Оптички кабел Toslink 2m Black .

Технички спецификации CC-OPT-1M Toslink optical cable, black, 2 m Toslink optical cable Allows losless audio signal sending from a DVD player to an audio equipment Bulk packing Length: 2m

Повеќе

250.00 ден

:
Оптички кабел Toslink 1m Black .

Технички спецификации CC-OPT-1M Toslink optical cable, black, 1 m Toslink optical cable Allows losless audio signal sending from a DVD player to an audio equipment Bulk packing Length: 1 m

Повеќе

210.00 ден

:
Кабел аудио 3,5mm stereo to 2 RCA – 10m .

Технички спецификации CCA-458-15M 3.5mm stereo plug to 2 phono plugs 10 meter cable 3.5mm stereo plug to 2 phono plugs audio cable 1.5 meter length

Повеќе

130.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 17 резулатати