Струјни кабли и адаптери

Напојувачки кабел PC186-ML12 .

Технички спецификации PC-186-ML12 VDE-approved molded power cord German (Schuko) plug power cord 6ft bulk packing VDE-approved, molded, high quality

Повеќе

190.00 ден

:
Напојувачки кабел – Power Cord PC-184/2 .

Технички спецификации PC-184/2 power cord Напојувачки кабел за касетофон, лаптоп..

Повеќе

105.00 ден

:

125.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 20m M/F , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 20 м. Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

2,250.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

990.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

990.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/2xF , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Незапалив материјал 6 години гаранција

Повеќе

630.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 15m M/F , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 15 м. Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

1,350.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 10m M/F , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1о м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

880.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 5m M/F , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 5 м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

530.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m M/F , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 3 м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

395.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 2×0.75 / 5m M/F , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 2х0.75мм. Должина 5 м. Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

295.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 24 резулатати