Коректори со серво мотор

Коректор на напон PC SVS 1500VA .

Технички спецификации: Коректор на напон PC SVC 1500VA Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2% Уредот функционира со серво мотор. Max оптеретување: 900W Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

Повеќе

5,490.00 ден

:
Коректор на напон DEB5000 .

Технички спецификации: Коректор на напон DEB 5000 Input: 140-260VA.C 50-60Hz / Output: 220VA.C ±2% Уредот функционира со серво мотор. Max оптеретување: 3000W Во себе содржи и заштита од висок напон (струен удар).

Повеќе

16,990.00 ден

: