Адаптери за лаптоп

Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

Повеќе

1,100.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 18.5V 3.54A HP .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 18.5V 3.54A HP Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC18.5V 3.5A Power: 65W DC Connector size: Internal Diameter: 5.0mm External Diameter: 7.4mm

Повеќе

1,100.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ACER .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ACER Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

Повеќе

1,100.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 20V 3.5A Lenovo .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 20V 3.5A Lenovo Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC20V 3.5A

Повеќе

1,100.00 ден

: