Лед арматури и цевки

ЛЕД цевка 120cm:

190.00 ден

ЛЕД цевка 120cm .

Технички спецификации: LED цевка Напон на работа: AC85-265V Материјал: пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 120cm

Повеќе

190.00 ден

:
ЛЕД цевка 60cm:

150.00 ден

ЛЕД цевка 60cm .

Технички спецификации: LED цевка Напон на работа: AC85-265V Материјал: пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 60cm

Повеќе

150.00 ден

:
Арматура за ЛЕД цевка120cm .

Технички спецификации: LED арматура Напон на работа: AC85-265V Материјал: Алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 120cm

Повеќе

225.00 ден

:
Арматура за ЛЕД цевка 60cm .

Технички спецификации: LED арматура Напон на работа: AC85-265V Материјал: Алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 60cm

Повеќе

190.00 ден

:
ЛЕД Арматура комплет 18W 120cm .

Технички спецификации: LED арматура комплет Тип Т8 Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K Должина 120cm

Повеќе

250.00 ден

:
ЛЕД Арматура комплет 9W 60cm .

Технички спецификации: LED арматура комплет Тип Т8 Јачина: 9W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K Должина 60cm

Повеќе

190.00 ден

: