Лед панели

Трафо за ЛЕД панел 24W .

Технички спецификации: Јачина: 24W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

Повеќе

180.00 ден

:
Трафо за ЛЕД панел 18W .

Технички спецификации: Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

Повеќе

170.00 ден

:
Трафо за ЛЕД панел 12W .

Технички спецификации: Јачина: 12W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика

Повеќе

160.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 24W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: 300mm x 300mm Јачина: 24W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

490.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 18W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: 190mm x 190mm Јачина: 18W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

390.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 12W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: Јачина: 12W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

330.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 24W 4000K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: 300mm x 300mm Јачина: 24W Боја на светло: 4000К Гаранција: 12месеци

Повеќе

490.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 18W 4000K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: 190mm x 190mm Јачина: 18W Боја на светло: 4000К Гаранција: 12месеци

Повеќе

390.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 12W 4000K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: Јачина: 12W Боја на светло: 4000К Гаранција: 12месеци

Повеќе

330.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 24W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: ф 300mm Јачина: 24W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

490.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 18W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: ф 190mm Јачина: 18W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

390.00 ден

:
ЛЕД панел ОГ 12W 6400K .

Технички спецификации: ЛЕД Панел ОГ коцка Димензија: Јачина: 12W Боја на светло: 6400К Гаранција: 12месеци

Повеќе

330.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 15 резулатати