ЛЕД Рачни светилки

550.00 ден

:

1,280.00 ден

:

950.00 ден

:

550.00 ден

:

480.00 ден

:

150.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 700 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 600 лумени 150м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-176mm.; Тежина-287гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(600lm); 40%(240lm); 20%(120lm); […]

Повеќе

3,450.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 1000 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 1200 лумени 200м домет Димензии: Глава- ф44mm; Тело-32mm; Должина-240mm.; Тежина-415гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(1200lm); 40%(480lm); 20%(240lm); […]

Повеќе

4,950.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 500 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 400 лумени 100м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-171mm.; Тежина-275гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(400lm); 40%(160lm); 20%(80lm); […]

Повеќе

2,950.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 300 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 300 лумени 100м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-165mm.; Тежина-265гр (вклучувајќи ја и батеријата) Батерија  Li-ion 2600mah Времетраење на батерија 4 […]

Повеќе

2,350.00 ден

: