Лед рефлектори

ЛЕД рефлектор 200W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 200W

Повеќе

2,450.00 ден

:
ЛЕД рефлектор 150W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 150W

Повеќе

1,900.00 ден

:
ЛЕД рефлектор 100W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 100W

Повеќе

1,300.00 ден

:
ЛЕД рефлектор 50W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 50W

Повеќе

690.00 ден

:
ЛЕД рефлектор 30W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 30W

Повеќе

500.00 ден

:
ЛЕД рефлектор 20W IP65 .

Технички спецификации: LED рефлектор Напон на работа: AC85-265V Материјал: алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Јачина 20W

Повеќе

375.00 ден

: