ЛЕД Светилки за на глава

950.00 ден

:
SAS лед светилка за на глава MONT 1500 G4 , .

Технички спецификации: Сензор за детекција на движење 7 извори на осветлување: два главни извори и 5 помошни опции Содржи најнова технологија на сензори за автоматска контрола со што корисникот може да ја прилагоди осветленоста и интензитетот според моменталните потреби 3500 лумени 226м домет 11 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна […]

Повеќе

4,900.00 ден

:
SAS лед светилка за на глава MONT 1200 G4 , .

Технички спецификации: 290 лумени 52м домет Тежина 97гр. 3 извори на светлина ( 1 главен извор и 2 помошни опции за сигнализација) 7 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 56 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според […]

Повеќе

3,800.00 ден

:
SAS лед светилка за на глава MONT 900 G4 , .

Технички спецификации: 220 лумени 65м домет Тежина 78гр. 6 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 78 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа […]

Повеќе

2,900.00 ден

:
SAS лед светилка за на глава MONT 450 G4 , .

Технички спецификации: 75 лумени 11,8м домет Тежина 37гр. 9 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 42 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според интернационалните стандарди. Тие се отпорни на прашина,масло и кал (IP X6 -Не дозволува работа […]

Повеќе

2,300.00 ден

: