Лед сијалици

ЛЕД Сијалица 18W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 18W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

Повеќе

160.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 6W E14 .

Технички спецификации: LED Сијалица свеќа Фасонка Е14 Јачина: 6W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

Повеќе

90.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 6W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица свеќа Фасонка Е27 Јачина: 6W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

Повеќе

90.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 30W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица цилиндар Фасонка Е27 Јачина: 30W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

Повеќе

270.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 20W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 20W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

215.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 15W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 15W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

130.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 12W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 12W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

110.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 9W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 9W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

100.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 7W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 7W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

85.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 5W E27 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е27 Јачина: 5W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K  

Повеќе

75.00 ден

:
ЛЕД Сијалица 5W E14 .

Технички спецификации: LED Сијалица Фасонка Е14 Јачина: 5W Напон на работа: AC85-265V Материјал: Пластика Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Day Light 6500K

Повеќе

75.00 ден

: