Адаптери,полначи и кабли за мобилни телефони

Адаптер за лаптоп – 18.5V 3.54A HP .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 18.5V 3.54A HP Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC18.5V 3.5A Power: 65W DC Connector size: Internal Diameter: 5.0mm External Diameter: 7.4mm

Повеќе

1,100.00 ден

:
Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba .

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

Повеќе

1,100.00 ден

:

850.00 ден

:
Универзален адаптер за напојување 24 W .

Технички спецификации: Универзален адаптер за напојување Specifications Output power: 24 W max Input voltage: 100 – 240 V AC, 50/60 Hz, 0.8 A max Output DC voltage: 3, 4.5, 5, 6, 7.5, 9, 12 +/- 0.1 V at 2 A max, “+” is central Connectors: Jack 3.5 mm, Jack 2.5 mm, 3.5×1.35×10 mm, 5.0×2.1×10 mm, […]

Повеќе

590.00 ден

:

450.00 ден

:

Прикажани 25–29 од 29 резулатати