Опрема и алат за лемење

Лупа електроничарска мала .

Технички спецификации: Трета рака со лупа 2 диоптери АЕ-10Р Материјал на леќа: стакло

Повеќе

490.00 ден

:
Лупа електроничарска голема .

Технички спецификации: Лупа со неонка 22W 5 диоптери Леќа: 5 инчи Материјал на леќа: стакло Диоптер: 3Д / 5Д Извор на светлина: Т4 22W штедлива сијалица

Повеќе

2,990.00 ден

:

90.00 ден

:
Силиконски стапчиња 1/5 Дебели црни .

Технички спецификации: Силикон/Пластика Должина 33cm

Повеќе

90.00 ден

:

90.00 ден

:
Пиштол на силиконски стапчиња 30W (тенки) .

Технички спецификации: Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz Моќност: 30W Дијаметар на стапчиња: 5mm тенки Идеален за лепење, поправки, изолации Тежина: 0.25 kg

Повеќе

320.00 ден

:
Пиштол на силиконски стапчиња 60W .

Технички спецификации: Напон: 220 – 240 V ~ 50 Hz Моќност: 60W Дијаметар на стапчиња: 11.5mm Идеален за лепење, поправки, изолации Тежина: 0.25 kg

Повеќе

350.00 ден

:
Cinol Паста 80гр.:

110.00 ден

Cinol Паста 80гр. .

Технички карактеристики: Содржина 80гр. Наменета за меко лемење на бакарни жици Не содржи киселини  

Повеќе

110.00 ден

:

110.00 ден

:

200.00 ден

:

290.00 ден

:
Контакт спреј мрсен 220мл.PRF .

Технички карактеристики: Мрсен спреј 220 мл. За чистење и подмачкување на исклучително чувствителни контакти и електро-механички дискови. Се употребува за видео рекордери, канцелариски машини, комуникација.

Повеќе

430.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 24 резулатати