Лемни станици

Лемилица со регулација 220V 48W 100°C до 450°C .

Технички спецификации: За општи електронски и електрични поправки Високо квалитетно и компактен дизајн Температура со регулација 100°C до 450°C ON-OFF прекинувач со светлосен индикатор Заштитен држач за лемилицата Променлив врв 220-240V

Повеќе

1,450.00 ден

:
Лемилица дигитална со топол воздух АЕ-939Л .

Технички спецификации: Номинален влезен напон               320W Номинален опсег на напон            AC220-240V, 50Hz/ AC110-130V, 60Hz Воздушна пумпа                            дијафрагма пумпа Капацитет                                     […]

Повеќе

7,490.00 ден

:
Лемилица аналогна со топол воздух AE-939A .

Технички спецификации: Номинален влезен напон                320W Номинален опсег на напон             AC220-240V, 50Hz/ AC110-130V, 60Hz Воздушна пумпа                             дијафрагма пумпа Капацитет                                 […]

Повеќе

6,590.00 ден

: