Леткум - рачки

Леткум SOLOMON SR KD80 80W .

Технички спецификации: Solomon KD-80 – рачка за лемење Моќност: 80W. Боја бела

Повеќе

990.00 ден

:
Сет за лемење ZD-920B .

Технички спецификации: ZD-920B – Комлет алатки за лемење. Содржина на комплетот: 30W леткум Држач за леткум Вакуум пумпа за одлемување Калај Резервен врв за лемење Резервен врв за вакуум пумпа

Повеќе

1,190.00 ден

:
Леткум за гравирање со додатоци СЕТ .

Технички спецификации: АЕ-972А, сет леткум за гравирање 30 вати

Повеќе

1,750.00 ден

:
Леткум AE701 300W:

2,590.00 ден

Леткум AE701 300W .

Технички спецификации: Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење Моќност: 300W

Повеќе

2,590.00 ден

:
Леткум AE701 200W:

1,990.00 ден

Леткум AE701 200W .

Технички спецификации: Леткум во форма на рачка АE701 – рачка за лемење Моќност: 200W

Повеќе

1,990.00 ден

:
Леткум SOLOMON SR KD100 100W .

Технички спецификации: Solomon KD-100 – рачка за лемење Моќност: 100W.  

Повеќе

1,200.00 ден

:
Леткум SOLOMON SR KD60 60W .

Технички спецификации: Solomon KD-60 – рачка за лемење Моќност: 60W.

Повеќе

890.00 ден

:
Леткум SOLOMON SR968B 30W .

Solomon 968A – рачка за лемење со моќност 20W, со тело изработено од алуминиум и специјална метална облога која обезедува голем век на траење и издржливост на високи температури.

Повеќе

790.00 ден

:
Леткум SOLOMON SR968A 20W .

Solomon 968A – рачка за лемење со моќност 20W, со тело изработено од алуминиум и специјална метална облога која обезедува голем век на траење и издржливост на високи температури.

Повеќе

790.00 ден

:
Хоби леткум рачка 40W .

Технички спецификации: Хоби рачка за лемење погоден за домашна употреба Моќност: 40W.

Повеќе

250.00 ден

: