Полупрофесионални

380.00 ден

:
Evik Гума за извлекување на провлекувачи .

Технички карактеристики: Округла форма За дијаметар за кабел: 4-8mm. Ротирање на главата

Повеќе

350.00 ден

:
Evik Провлекувач на каб. ɸ4,5mm. 40m. .

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 310мм. Сила на пукање 1,100кг. Кривина: 90мм Дијаметар на цевки:.∅ макс. 40-60мм Макс. влечење: 170Kg Должина: 40м Тежина: 3кг Специјализирани за инсталации на индустриски објекти Метален навој со вградена кочница за лесна и брза употреба

Повеќе

9,990.00 ден

:
Evik Провлекувач на каб. ɸ4,5mm. 50m. .

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 310мм. Сила на пукање 1,100кг. Кривина: 90мм Дијаметар на цевки:.∅ макс. 40-60мм Макс. влечење: 170Kg Должина: 50м Тежина: 4кг Специјализирани за инсталации на индустриски објекти Метален навој со вградена кочница за лесна и брза употреба

Повеќе

11,190.00 ден

:
Evik Провлекувач на каб. ɸ3mm. 50m. .

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 150мм. Сила на пукање 700кг. Макс. влечење: 100-120Kg Должина: 50м Дијаметар на цевки:∅ макс. 16-40мм. Метален кафез за складирање и транспорт Идеални за гипс картон Можност за додавање на поголема должина Рачка за држење

Повеќе

7,490.00 ден

:
Evik Провлекувач на каб. ɸ3mm. 30m. .

Технички спецификации: Мин.радиус на виткање 150мм. Сила на пукање 700кг. Макс. влечење: 100-120Kg Должина: 30м Дијаметар на цевки:∅ макс. 16-40мм. Метален кафез за складирање и транспорт Идеални за гипс картон Можност за додавање на поголема должина Рачка за држење

Повеќе

5,950.00 ден

: