Разно

Ласер-Диско оспетлување .

Технички спецификации Класичен LED RGB светлосен ефект идеален за диско или домашно осветлување. Работи со адаптер на 220V, има опција да биде прикачен на ѕид или самостоечки со трипод.

Повеќе

1,390.00 ден

:
Масажер “Делфин” .

Технички спецификации Делфин масажер кој нуди два режима на работа (појаки-послаби вибрации) и три променливи глави за различни типови на масажа. Релаксирајте се во секое време. Карактеристики: Работен напон: (220-240)V-AC Потрошувачка на енергија: 22W Контрола на брзината

Повеќе

790.00 ден

:
Камера за во автомобил Mini Full HD 2 w/Microphone .

Технички спецификации: Highlights: Fresh new design Perfect price-quality ratio 2,4” LCD Specification: Screen: 2.4” LCD TFT (320×240 px) Lenses: 110 degrees Image sensor: GC0309-0.3M px Video resolution: FHD 1920×1080@24 fps, HD: 1280×720@24fps, VGA 640×480@30 fps Video format: Avi Memory card support: Micro-SD slots, up to 32GB (class 4 cards recommended) Microphone: Yes Battery: 300 mAh, […]

Повеќе

1,490.00 ден

:
Action Camera+Car DVR EXTREME GOLD Full HD w/Waterproof case .

Технички спецификации Features: SPORT CAMERA + CAR DVR COMBO – 2 in 1 mobile device with Full HD quality! FULL HD QUALITY LONG TIME RECORDING SPORT CAMERA CAR DVR DISPLAY SIZE: 2” TECHNOLOGY: TFT LCD CONNECTORS SD CARD READER: microSD up to 32GB (class 10 recommended) USB: USB 2.0 HDMI: mini-HDMI RESOLUTION VIDEO: Full HD: […]

Повеќе

3,590.00 ден

:
TV Set Top Box LDK 8605 Full HD .

Технички спецификации: CPU: MSTAR-MSD7801(128 pin) MIPS 34Kf@600MHz Memory: 32X16Mbit DDR2 Frequency1066 Flash: 32M bytes Demodulator Type: SOC Chip Set TUNER: Rafael R836 * Front Panel USB 2.0 Embedded One Host, 4-digit LED display on front panel Panel KEY, POWER, Volume +/-, CH +/- * Rear Panel Tuner RF input connector – IEC 169-2( Female) Tuner […]

Повеќе

1,490.00 ден

:
Манта MIC9003 Wi-Fi микрофон .

Технички спецификации Power supply: 1xAA microphone, receiver 1xAA Connectors: XLR, 6.3 mm jack Frequency response: 100Hz – 10000Hz sensitivity: 30dB (wirelessly), 54dB (wired) Range: 8-20 m Microphone Type: Wireless S / N: 60dB

Повеќе

1,490.00 ден

: