Траки и лепила

Супер лепак течен 20мл.-Force801 .

Технички спецификации: Супер лепак течен Содржина 20мл.  

Повеќе

110.00 ден

:
Супер лепак средно густ 20мл.-Force805 .

Технички спецификации: Средно густ секундарен лепак Содржина 20мл.

Повеќе

110.00 ден

:
Супер лепак густ 20мл.-Force807 .

Технички спецификации: Густ (гел) секундарен лепак Содржина 20мл.

Повеќе

110.00 ден

:
Леплива трака за скали 10м. .

Технички карактеристики: Леплива трака Должина 10м.

Повеќе

330.00 ден

:
Леплива трака за скали 5м. .

Технички карактеристики: Леплива трака Должина 5м.

Повеќе

180.00 ден

:
Двојно леплива трака профи .

Технички карактеристики: Двојно леплива трака Боја црна

Повеќе

120.00 ден

:
Изолир трака WONDER 19мм. 20м. PROFI .

Технички спецификации: Изолир трака Ширина 19мм. Должина 20м. Боја црна

Повеќе

50.00 ден

:
Армирачка трака 20м. .

Технички спецификации: Армирачка трака Должина 20м. Боја сива

Повеќе

110.00 ден

:
Широк селотејп 100м. кафен .

Технички спецификации: Боја кафена Должина 100м.

Повеќе

80.00 ден

:
Широк селотејп 60м. кафен .

Технички спецификации: Боја кафена Должина 60м.

Повеќе

50.00 ден

:
Широк селотејп 100м. проѕирен .

Технички спецификации: Боја проѕирна Должина 100м.

Повеќе

80.00 ден

:
Широк селотејп 60м. проѕирен .

Технички спецификации: Боја проѕирна Должина 60м.

Повеќе

50.00 ден

: