Рачен алат и помагала

Бесконтактен термометар за телесна температура TOTAL .

Технички спецификации: Бесконтактен IR термометар специјално дизајниран за мерење на температура на човечко тело независно од амбиенталната температура. Карактеристики: ✅ Два режими на мерење: BODY и SURFACE вo зависност дали се мери температура на човечко тело или површина; ✅ Опсег на мерење: 32,0 до 42,9°C ✅ Точност: ± 0,2°C ✅ Растојание на мерење: 3-10cm ✅ […]

Повеќе

1,990.00 ден

: