Телевизори

FOX ANDROID LED TV 32DLE268 32” HD READY .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 32″ 81cm Резолуција: Full HD 1920×1080 Андроид: Да Процесор: Dual core 1.2GHz Меморија: 4GB, RAM 512MB WiFi i LAN: Интегриран WiFi i LAN приклучок Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 73x47x19cm Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на содржини: […]

Повеќе

10,390.00 ден

:
FOX ANDROID LED TV 40DLE178 40” Full HD .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 40″ 102cm Резолуција: Full HD 1920×1080 Андроид: Да Процесор: Dual core 1.2GHz Меморија: 4GB, RAM 1GB WiFi i LAN: Интегриран WiFi i LAN приклучок Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 91x56x21 Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на содржини: Да […]

Повеќе

15,390.00 ден

:
FOX ANDROID LED TV 50DLE178 50” FULL HD .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 50″ 127cm Резолуција: FULL HD 1920×1080 Андроид: Да ANDROID 6.0 SMART Процесор: Dual core 1.3GHz Меморија: 8GB, RAM 1GB WiFi i LAN: Интегриран WiFi i LAN приклучок Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 112x71x24cm Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на […]

Повеќе

20,590.00 ден

:
FOX ANDROID LED TV 55DLE888 55” UHD 4k .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 55″ 140cm Резолуција: UHD 3840×2160 4k Андроид: Да ANDROID 6.0 SMART Процесор: Dual core 1.6GHz Меморија: 4.5GB, RAM 1.5GB WiFi i LAN: Интегриран WiFi i LAN приклучок Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 124x77x25 cm Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на […]

Повеќе

25,590.00 ден

:
FOX LED TV 40DLE462 40” Full HD .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 40″ 102cm Резолуција: Full HD 1920×1080 Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 90x54x22cm Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на содржини: Да Јачина на звучници: 2 x 10W Тип на позадинско: DIRECT LED (DLED) Произведено во Србија Повеќе информации

Повеќе

14,690.00 ден

:
FOX LED TV 32DLE192 32” HD Ready LED-TV .

Технички спецификации: Гаранција: 24 месеци. Дијагонала: 32″ 81cm Резолуција: HD READY 1366×768 Агол на гледање: 178 степени Хотел мод: Да Димензија: 73,5x48x21cm Тјунер: DVB-T/C/T2 Време на реакција: 5ms Влезови: Scart, HDMIx3, VGA, USB x1, Podržava CI+ PVR Функција за снимање на содржини: Да Јачина на звучници: 2 x 10W Тип на позадинско: DIRECT LED (DLED) Произведено во Србија Повеќе информации

Повеќе

8,390.00 ден

: