POS Опрема

Фиока за чување пари – Мала .

Технички спецификации: – Овозможува безбедно чување на парите. – Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. – Можност за поврзување со фискална каса и принтер – Димензии 32,5 x 25,4 x 10 цм – 8 прегради за монети и 4 за банкноти

Повеќе

2,190.00 ден

:
Фиока за чување пари – Средна .

Технички спецификации: – Овозможува безбедно чување на парите. – Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. – Можност за поврзување со фискална каса и принтер – Димензии 40,5 x 33 x 10 цм – 5 прегради за монети и 4 за банкноти

Повеќе

2,690.00 ден

:
Фиока за чување пари – Голема .

Технички спецификации: – Овозможува безбедно чување на парите. – Погодна при работа со повеќе посебни оддели за банкноти и метални пари. – Можност за поврзување со фискална каса и принтер – Димензии 41 x 41.5 x 11 цм – 8 прегради за монети и 5 за банкноти

Повеќе

3,390.00 ден

: