Лед светилки

SAS лед светилка за на глава MONT 1500 G4 , .

Технички спецификации: Сензор за детекција на движење 7 извори на осветлување: два главни извори и 5 помошни опции Содржи најнова технологија на сензори за автоматска контрола со што корисникот може да ја прилагоди осветленоста и интензитетот според моменталните потреби 3500 лумени 226м домет 11 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна […]

Повеќе

4,900.00 ден

:
SAS лед светилка за на глава MONT 1200 G4 , .

Технички спецификации: 290 лумени 52м домет Тежина 97гр. 3 извори на светлина ( 1 главен извор и 2 помошни опции за сигнализација) 7 програми на работа Батерија  Li-ion Времетраење на батерија: дизајнирана за хибридна употреба со светење дури до 56 часа Полнач 5v (microUSB) вклучително во пакувањето Индикатор за полнење Заштита IP X6 водоотпорна според […]

Повеќе

3,800.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 700 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 600 лумени 150м домет Димензии: Глава- ф37,5mm; Тело-32mm; Должина-176mm.; Тежина-287гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(600lm); 40%(240lm); 20%(120lm); […]

Повеќе

3,450.00 ден

:
SAS работна ламба+5м.кабел .

Технички спецификации: Должина на кабел 5м кабел Дебелина на кабел 2х0.75мм. Прекинувач on/off 3 години гаранција

Повеќе

580.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со прекинувач-сина .

Технички спецификации: Јачина 1W Прекинувач 1/0 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со сензор-бела .

Технички спецификации: Jaчина 1W Сензор 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со сензор-сина .

Технички спецификации: Јачина 1W Сензор 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со сензор-розе .

Технички спецификации: Јачина 1W Сензор 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со прекинувач-бела .

Технички спецификации: Јачина 1W Прекинувач 1/0 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS лед ноќна светилка со прекинувач-розе .

Технички спецификации: Јачина 1W Прекинувач 1/0 3 години гаранција

Повеќе

270.00 ден

:
SAS работна ламба+10м.кабел .

Технички спецификации: Должина на кабел 10м кабел Дебелина на кабел 2х0.75мм. Прекинувач on/off 3 години гаранција

Повеќе

790.00 ден

:
SAS лед рачна светилка MONT 1000 G4 , .

Технички спецификации: Изработена од специјален алуминиум кој се споредува со стандардите на американските авијациски технологии (Type 6063-T6) и засилена со завршна облога (HAII) што ја прави лесна и издржлива од удар при секојдневна употреба 1200 лумени 200м домет Димензии: Глава- ф44mm; Тело-32mm; Должина-240mm.; Тежина-415гр (вклучувајќи ја и батеријата) 5 програми на работа: 100%(1200lm); 40%(480lm); 20%(240lm); […]

Повеќе

4,950.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 16 резулатати