Моталици

SAS Моталица 20м кабел со копче за собирање .

Технички спецификации: 20м кабел копче за собирање Пресек на кабел: 3×1.5mm² Гаранција 3 години

Повеќе

4,650.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 GG / 25М .

Технички спецификации: Заштита IP 44 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 25 м. Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

3,950.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 GG / 50М .

Технички спецификации: Заштита IP 44 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 50 м. Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

6,350.00 ден

:
SAS моталица 3Х2.5 GG / 25М .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 25 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

4,950.00 ден

:
SAS моталица 3Х2.5 GG / 50М .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 50 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

7,450.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 GG / 50М .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 50 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

5,250.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 GG / 25М .

Технички карактеристики Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 25м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

3,950.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 / 25М Ротациони .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 25 м. Ротациона Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

3,150.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 / 50М Ротациони .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х1.5 мм. Должина на кабел 50 м. Ротациона 3 години гаранција

Повеќе

5,450.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 / 25М .

Технички спецификации: IP 20 метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

3,450.00 ден

:
SAS моталица 3Х1.5 / 50М .

Технички спецификации: IP 20 метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

4,350.00 ден

:
SAS моталица 3Х2.5 / 25М .

Технички спецификации: Заштита IP 20 Гумен кабел со пресек 3х2.5 мм. Должина на кабел 25 м. Метален оквир Боја сива 3 години гаранција

Повеќе

4,550.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 18 резулатати