Полначи и кабли за мобилни телефони

SAS кабел за мобилен 2 во 1 type C и microUSB Durable .

Кабел type C microUSB Боја портокалова Должина 2м Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон

Повеќе

850.00 ден

:
SAS кабел за полнење microUsb Luxury .

Кабел microUsb Боја металик сива Должина 1.2м Изработен од не’рѓосувачки челик Гаранција 2 години

Повеќе

760.00 ден

:
SAS кабел за мобилен iPhone Durable .

Кабел iPhone Боја сива Должина 1.2м Изработен од не’рѓосувачки челик Гаранција 2 години

Повеќе

1,390.00 ден

:
SAS кабел за мобилен type C Durable .

Кабел Type C Боја сива Должина 1.2м Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон Гаранција 2 години

Повеќе

610.00 ден

:
SAS кабел за мобилен-microUSB Durable .

Кабел microUSB Боја сива Должина 1.2м Изработен од нераскинлив материјал со метални конектори Специјален заштитен јазол од флексибилен издржлив најлон Гаранција 2 години  

Повеќе

500.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А SAS GoTravel-Black .

Технички спецификации: Боја: Црна Три приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на три уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 2 години гаранција

Повеќе

1,100.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А SAS GoTravel-White .

Технички спецификации: Боја: Бела Три приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на три уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 2 години гаранција

Повеќе

1,100.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А SAS GoMini-Black .

Технички спецификации: Боја: Црна Два приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на два уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 2 години гаранција

Повеќе

850.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А SAS GoMini-White .

Технички спецификации: Боја: Бела Два приклучока за полнење на мобилни или таблети со SMART чип кој при полнење на два уреда ја детектира пославата батерија и со поголем интензитет ја полни прво неа до 2.4A. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge with smart chip Влезен напон: (100-240)V-AC 2 години гаранција

Повеќе

850.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А GoMulti-Blue .

Технички спецификации: Боја: Сина Два приклучока за полнење до 2.4A и плус не го губите вашиот штекер. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge Влезен напон: (100-240)V-AC Заштита за деца 6 години гаранција

Повеќе

630.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А GoMulti-Green .

Технички спецификации: Боја: Зелена Два приклучока за полнење до 2.4A и плус не го губите вашиот штекер. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge Влезен напон: (100-240)V-AC Заштита за деца 6 години гаранција

Повеќе

630.00 ден

:
Полнач за мобилни телефони 2.4А GoMulti-White .

Технички спецификации: Боја: Бела Два приклучока за полнење до 2.4A и плус не го губите вашиот штекер. Излезен напон: 5V-DC Излезна струја: 2.4A – Fast Charge Влезен напон: (100-240)V-AC Заштита за деца 6 години гаранција

Повеќе

630.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 14 резулатати