Продолжни кабли и кутии

SAS Кутија за продолжен кабел со 5 шуко+Прек. .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 5 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

350.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 4 шуко+Прек. .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 4 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

320.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 3 шуко+Прек. .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 3 Прекинувач 1/0 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

290.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 5 шуко .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 5 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

310.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 4 шуко .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 4 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

280.00 ден

:
SAS Кутија за продолжен кабел со 3 шуко .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Гаранција 6 години Број на утичници 3 Заштита за деца Можност да се прицврсти со двојно леплива трака или штрафови

Повеќе

250.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 3шуко без прекинувач , .

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Незапалив материјал Заштитен механизам за деца 6 години гаранција

Повеќе

460.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 27 резулатати