Продолжни кабли со заштита

SAS Заштита 1шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко Заштитен механизам за деца Макс.оптеретување 3680W 6 години гаранција

Повеќе

320.00 ден

:
SAS Разделник заштита 2хШуко , .

Технички спецификации: Разделник 2 Шуко Без прекинувач ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

330.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

990.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 6+1 шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

990.00 ден

:
SAS Заштита 1шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко со прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.оптеретување 3680W 6 години гаранција

Повеќе

320.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 3+1 шуко , .

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

790.00 ден

:
SAS продолжен кабел со заштита 3Х1.5 / 3+1 шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5 мм. Должина 1.5 м. Максимално оптоварување 3500 W Заштитен механизам за деца Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

790.00 ден

: