Продолжни кабли

SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 5шуко без прекинувач .

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

540.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 4шуко без прекинувач .

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

510.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја жолта 6 години гаранција

Повеќе

450.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја сина 6 години гаранција

Повеќе

450.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја розева 6 години гаранција

Повеќе

450.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја зелена 6 години гаранција

Повеќе

450.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја црвена 6 години гаранција

Повеќе

450.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 3m 3шуко без прекинувач , .

Технички карактеристики ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 3 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

480.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 5шуко без прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

430.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 4шуко без прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

400.00 ден

:
SAS Продолжен кабел 3×1.5 / 1.5m 3шуко без прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Без прекинувач Заштитен механизам за деца Боја бела 6 години гаранција

Повеќе

370.00 ден

:
SAS Продолжен каб. 3×1.5 / 1.5m 5шуко црн .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5 м. Прекинувач on/off Заштитен механизам за деца Боја црна 6 години гаранција

Повеќе

490.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 23 резулатати