Разделници 220V/240V

SAS Заштита 1шуко , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко Заштитен механизам за деца Макс.оптеретување 3680W 6 години гаранција

Повеќе

320.00 ден

:
SAS Разделник заштита 2хШуко , .

Технички спецификации: Разделник 2 Шуко Без прекинувач ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

330.00 ден

:
SAS Разделник 4хШуко црн .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

245.00 ден

:
SAS Разделник 4хШуко бел .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 4хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

245.00 ден

:
SAS Заштита 1шуко со прекинувач , .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 1хШуко со прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.оптеретување 3680W 6 години гаранција

Повеќе

320.00 ден

:
Заштита за деца 1/10 .

Технички спецификации: Самолепливи Огноотпорни 3 години гаранција

Повеќе

220.00 ден

:
SAS разделник со 3 шуко + прекинувач црн .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3Шуко+прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

295.00 ден

:
SAS разделник со 3 шуко + прекинувач бел .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3хШуко+прекинувач Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

295.00 ден

:
SAS разделник со 2 шуко + 2 прекинувачи црн .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 2хШуко+2 прекинувачи Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

275.00 ден

:
SAS разделник со 2 шуко + 2 прекинувачи бел .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 2хШуко+ 2 прекинувачи Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

275.00 ден

:
SAS разделник со 3 шуко црн .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

195.00 ден

:
SAS разделник со 3 шуко бел .

Технички спецификации: ИЗРАБОТЕНИ ОД НЕЗАПАЛИВ МАТЕРИЈАЛ 3хШуко Заштитен механизам за деца Макс.работен напон 230V Макс.оптеретување 3500W/16А 6 години гаранција

Повеќе

195.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 24 резулатати