Стеги метални

SAS Метална стега 7.9х300 со акрилик .

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 300мм. Со акрилик Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Отпорни на киселина и морска вода Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

370.00 ден

:
SAS Метална стега 7.9х400 со акрилик .

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 400мм. Со акрилик Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Отпорни на киселина и морска вода Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

480.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6х360 со акрилик .

Технички спецификации: Ширина 4.6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 360мм. Со акрилик Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Отпорни на киселина и морска вода Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

290.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6×300 со акрилик .

Технички спецификации: Ширина 4.6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 300мм. Со акрилик Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Отпорни на киселина и морска вода Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

270.00 ден

:
SAS Метална стега 7.9х520 .

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 520мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

420.00 ден

:
SAS Метална стега 7.9х360 .

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 360мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

330.00 ден

:
SAS Метална стега 7.9х300 .

Технички спецификации: Ширина 7,9мм. Дебелина 0.25мм. Должина 300мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

290.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6х520 .

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 520мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

270.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6х360 .

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 360мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

210.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6х300 .

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 300мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

190.00 ден

:
SAS Метална стега 4.6х200 .

Технички спецификации: Ширина 4,6мм. Дебелина 0.25мм. Должина 200мм. Изработени од не’рѓосувачки челик Огноотпорни Отпорни на ултравиолетово зрачење Меѓународни сертификати: UL, DNV, ABS Пакување 1/10

Повеќе

150.00 ден

: