Стеги

SAS стеги 710mm x 9mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 710 мм. Ширина 9 мм.

Повеќе

1,700.00 ден

:
SAS стеги 540mm x 7.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 540 мм. Ширина 7.6 мм.

Повеќе

1,150.00 ден

:
SAS стеги 430mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 430 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

495.00 ден

:
SAS стеги 370mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 370 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

325.00 ден

:
SAS стеги 250mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 250 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

230.00 ден

:
SAS стеги 300mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 300 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

195.00 ден

:
SAS стеги 250mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 250 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

185.00 ден

:
SAS стеги 200mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 200 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

139.00 ден

:
SAS стеги 200mm x 2.5mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 200 мм. Ширина 2.5 мм.

Повеќе

99.00 ден

:
SAS стеги 160mm x 2.5mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85°C Пакување 1/100 Должина 160 мм. Ширина 2.5 мм.

Повеќе

77.00 ден

:
SAS стеги 100mm x 2.5mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 1/100 Должина 100 мм. Ширина 2.5 мм.

Повеќе

38.00 ден

:
SAS стеги 710mm х 9mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакувани 100/1 Должина 710 мм. Ширина 9 мм.

Повеќе

1,700.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 22 резулатати