Стеги

Сортирај според::
SAS стеги 200mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 200 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

139.00 ден

:
SAS стеги 200mm х 3.6mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост 40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 200 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

139.00 ден

:
SAS стеги 250mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 250 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

185.00 ден

:
SAS стеги 250mm х 3.6mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 250 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

185.00 ден

:
SAS стеги 300mm x 3.6mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 300 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

195.00 ден

:
SAS стеги 300mm х 3.6mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 300 мм. Ширина 3.6 мм.

Повеќе

195.00 ден

:
SAS стеги 250mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 250 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

230.00 ден

:
SAS стеги 250mm х 4.8mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 250 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

230.00 ден

:
SAS стеги 370mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 370 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

325.00 ден

:
SAS стеги 370mm х 4.8mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 370 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

325.00 ден

:
SAS стеги 430mm x 4.8mm црни .

Технички спецификации: Температурна издржливост -40 до +85 °C Пакување  1/100 Должина 430 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

495.00 ден

:
SAS стеги 430mm х 4.8mm бели .

Технички спецификации: Температурна издржливост  -40 до +85 °C Пакување 100/1 Должина 430 мм. Ширина 4.8 мм.

Повеќе

495.00 ден

:

Прикажани 1–12 од 22 резулатати