Утичници

SAS Утичница гумена .

Технички спецификации: Утичница гумена за 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработена од пластика со висока јачина Боја црна

Повеќе

120.00 ден

:
SAS Утикач гумен со круг 1.5mm .

Технички спецификации: Утикач гумен со круг за 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработен од пластика со висока јачина Боја црна

Повеќе

100.00 ден

:
SAS Утикач гумен 1.5mm .

Технички спецификации: Утикач гумен за 1.5mm пресек на кабел Боја црна Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработен од пластика со висока јачина

Повеќе

80.00 ден

:
SAS Машки утикач 90° тенок .

Технички спецификации: Машки утикач за внатрешна употреба-slim size Моќност 3680W Напон 230V/16A Изработен од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја црна

Повеќе

130.00 ден

:
SAS Машки утикач 90° тенок .

Технички спецификации: Машки утикач за внатрешна употреба-slim size Моќност 3680W Напон 230V/16A Изработен од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

Повеќе

130.00 ден

:
SAS Утичница со круг 1,5mm .

Технички спецификации: Женска утичница со круг За 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 230V/16A Изработена од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

Повеќе

150.00 ден

:
SAS Утикач со кру 1.5mm .

Технички спецификации: Машки утикач за внатрешна употреба За 1.5mm пресек на кабел Моќност 3680W Напон 250V/16A Изработен од пластика со висока јачина 6 години гаранција Боја бела

Повеќе

135.00 ден

:
SAS женска утичница 1.5mm .

Технички спецификации: Женска утичница За 1.5mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

Повеќе

95.00 ден

:
SAS Машки утикач 90° 1mm .

Технички спецификации: Утикач 90° За 1mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

Повеќе

70.00 ден

:
SAS Машки утикач прав 1.5mm .

Технички спецификации: Утикач прав За 1.5mm пресек на кабел Изработен од пластика со висока јачина Боја бела

Повеќе

70.00 ден

:
PCE утичница профи гумена (F) црна .

Технички спецификации: Заштита IP44 Гумена 2.5мм

Повеќе

170.00 ден

:
PCE yтикач профи гумен (M) црна .

Технички спецификации: Заштита IP44 Гумен 2.5мм

Повеќе

150.00 ден

: