Фазомери

SAS фазомер 140mm:

80.00 ден

SAS фазомер 140mm .

Технички спецификации: Должина 140 мм. Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V. Произведен во Германија

Повеќе

80.00 ден

:
SAS фазомер 180mm:

120.00 ден

SAS фазомер 180mm .

Технички спецификации: Должина 180 мм. Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 200-500 V. Произведен во Германија

Повеќе

120.00 ден

:
SAS некршлив фазомер .

Технички спецификации: Некршлив фазомер Наменет за  контактна детекција на присуство на АС напон од 150-250 V. Заштита IP54 Произведен во Германија

Повеќе

295.00 ден

: