Продолжни кабли со заштита

The Fixers продолжен кабел со заштита 1.5м. 5Шуко+прекинувач .

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 3Шуко so прекинувач Заштита од струен удар Боја црна 3 години гаранција

Повеќе

440.00 ден

:
The Fixers продолжен кабел со заштита 1.5м. 3Шуко+прекинувач .

Технички карактеристики Дебелина на кабел 3х1.5мм. Должина 1.5м 3Шуко so прекинувач Заштита од струен удар Боја црна 3 години гаранција

Повеќе

390.00 ден

: