Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba

 

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп - 19V 4.74A ASUS/Toshiba Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC19V 4.74A Power: 90W DC Connector size: Internal Diameter: 1.7mm External Diameter: 5.5mm

1,100.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A ASUS/Toshiba

Input: AC100-240V (worldwide use)
Output: DC19V 4.74A
Power: 90W
DC Connector size:
Internal Diameter: 1.7mm
External Diameter: 5.5mm

Други производи