Адаптер за лаптоп Lenovo – 20V 3.5A

 

Технички спецификации: Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A Asus/Toshiba Input: AC100-240V (worldwide use) Output: DC20V 3.4A DC Connector size:

1,100.00 ден

Технички спецификации:

  • Адаптер за лаптоп – 19V 4.74A Asus/Toshiba
  • Input: AC100-240V (worldwide use)
  • Output: DC20V 3.4A
  • DC Connector size:

Други производи