Адаптер за напојување 12V/4A

 

Технички спецификации: Адаптер за напојување 12 V 4A. DC Connector size: Internal Diameter: 2.5mm External Diameter: 5.5mm

Технички спецификации:

  • Адаптер за напојување 12 V 4A.
  • DC Connector size:
  • Internal Diameter: 2.5mm
  • External Diameter: 5.5mm

Други производи