Арматура за ЛЕД цевка 60cm

 

Технички спецификации: LED арматура Напон на работа: AC85-265V Материјал: Алуминиум Животен век: 50.000hrs За внатрешна и надворешна употреба Должина 60cm

190.00 ден

:
КОД: 222113. Категорија: .

Технички спецификации:

  • LED арматура
  • Напон на работа: AC85-265V
  • Материјал: Алуминиум
  • Животен век: 50.000hrs
  • За внатрешна и надворешна употреба
  • Должина 60cm

Други производи