Армирачка трака 20м.

 

Технички спецификации: Армирачка трака Должина 20м. Боја сива

110.00 ден

:
КОД: 000198. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Армирачка трака
  • Должина 20м.
  • Боја сива

Други производи