Батерија за лаптоп Acer Aspire E1 V5-551 V5-551G V5-571 V5-571G V5-571P AL12A32

 

Технички спецификации: Компатибилна батерија за лаптоп Изработени од Samsung ќелии Гаранција 6 месеци.   Компатибилни модели: Acer Aspire S3-471 Acer Aspire V5 Acer Aspire V5-431 Acer Aspire V5-431-4689 Acer Aspire V5-431-987B4G50Mabb Acer Aspire V5-431G Acer Aspire V5-431P Acer Aspire V5-471 Acer Aspire V5-471G Acer Aspire V5-471P Acer Aspire V5-471P-53314G50Mass Acer Aspire V5-471P-6852 Acer Aspire V5-531 [...]

2,400.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

  • Компатибилна батерија за лаптоп
  • Изработени од Samsung ќелии
  • Гаранција 6 месеци.

 

  • Компатибилни модели:
Acer Aspire S3-471
Acer Aspire V5
Acer Aspire V5-431
Acer Aspire V5-431-4689
Acer Aspire V5-431-987B4G50Mabb
Acer Aspire V5-431G
Acer Aspire V5-431P
Acer Aspire V5-471
Acer Aspire V5-471G
Acer Aspire V5-471P
Acer Aspire V5-471P-53314G50Mass
Acer Aspire V5-471P-6852
Acer Aspire V5-531
Acer Aspire V5-531G
Acer Aspire V5-531P
Acer Aspire V5-551
Acer Aspire V5-551-64454G50Mass
Acer Aspire V5-551-7850
Acer Aspire V5-551-8401
Acer Aspire V5-551-84554G50Mass
Acer Aspire V5-551G
Acer Aspire V5-571
Acer Aspire V5-571-32364G50Makk
Acer Aspire V5-571-323a6G75Mass
Acer Aspire V5-571G
Acer Aspire V5-571P

Други производи