Батерија за лаптоп HP ProBook 4410t 4410s 4411s 10.8V 4400mAh

 

Технички спецификации: Компатибилна батерија за лаптоп Изработени од Samsung ќелии Гаранција 6 месеци. Компатибилни модели: HP 4410t Mobile Thin Client, HP ProBook 4405 Series Notebook PC HP ProBook 4406 Series Notebook PC HP ProBook 4410S Series Notebook PC HP ProBook 4411S Series Notebook PC HP ProBook 4412 Series Notebook PC HP ProBook 4413 Series Notebook [...]

2,500.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

  • Компатибилна батерија за лаптоп
  • Изработени од Samsung ќелии
  • Гаранција 6 месеци.
  • Компатибилни модели:

HP 4410t Mobile Thin Client,
HP ProBook 4405 Series Notebook PC
HP ProBook 4406 Series Notebook PC
HP ProBook 4410S Series Notebook PC
HP ProBook 4411S Series Notebook PC
HP ProBook 4412 Series Notebook PC
HP ProBook 4413 Series Notebook PC
HP ProBook 4415S Series Notebook PC
HP ProBook 4416S Series Notebook PC
HP ProBook 4418 Series Notebook PC

Други производи