Батерија за лаптоп LENOVO G550S M4400 M4450

 

Технички спецификации: Гаранција 6 месеци. Заменска батерија за лаптоп LENOVOG550S M4400 M4400A M4450 M4450A - 2200mAh, 14.4V   Компатибилни модели: LENOVO G550S,M4400 , M4400A, M4450,M4450A Компатибилни ознаки: FRU P/N 45N1186,ASM P/N 45N1187,L12L4E55(4ICR19/66) ,L12M4E55(4ICR18/65),121500192

2,500.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

Гаранција 6 месеци.

Заменска батерија за лаптоп LENOVOG550S M4400 M4400A M4450 M4450A – 2200mAh, 14.4V

 

  • Компатибилни модели:

LENOVO G550S,M4400 , M4400A, M4450,M4450A

  • Компатибилни ознаки:

FRU P/N 45N1186,ASM P/N 45N1187,L12L4E55(4ICR19/66) ,L12M4E55(4ICR18/65),121500192

Други производи