Безжичен алармен систем 433 Mhz / 90 dB

 

SAS-ALARM310 - Едноставно решение за заштита на Вашиот дом од натрапници. Сите додатоци во комплетот се меѓусебно поврзани и спремни за употреба веднаш по инсталацијата. Технички спецификации Инсталација во неколку чекори Поврзани додатоци веднаш спремни за употреба Компатибилен со SAS-ALARM300 Можност да се прошири за дополнителни 40 додатоци (сензори)

4,890.00 ден

SAS-ALARM310 – Едноставно решение за заштита на Вашиот дом од натрапници. Сите додатоци во комплетот се меѓусебно поврзани и спремни за употреба веднаш по инсталацијата.

Технички спецификации

  • Инсталација во неколку чекори
  • Поврзани додатоци веднаш спремни за употреба
  • Компатибилен со SAS-ALARM300
  • Можност да се прошири за дополнителни 40 додатоци (сензори)

Други производи