Безжичен алармен систем PSTN – 433 Mhz / 90 dB

 

Поврзете го безжичниот алармен систем со вграден телефонски бирач за ефикасна безбедност на Вашиот дом, канцеларија или продавница. Доколку има натрапници, системот ја активира сирената и почнува да врти на претходно програмираните телефонски броеви. Системот нуди до 8 различни зони и подржува до 150 сензори. Сите додатоци вклучени во комплетот се пре-програмирани и се спремни [...]

5,390.00 ден

Поврзете го безжичниот алармен систем со вграден телефонски бирач за ефикасна безбедност на Вашиот дом, канцеларија или продавница. Доколку има натрапници, системот ја активира сирената и почнува да врти на претходно програмираните телефонски броеви. Системот нуди до 8 различни зони и подржува до 150 сензори. Сите додатоци вклучени во комплетот се пре-програмирани и се спремни за употреба веднаш по поврзувањето на системот.

Технички спецификации:

  • Влезен напон: 5V-DC (сензори)
  • Безжична технологија: 433Mhz
  • Влезен напон: (220-240)V-AC (Тел. бирач – сирена)
  • Телекомуникациска врска: PSTN
  • Интерфејс: RJ11
  • Агол на детекција: 60 °
  • Растојание на детекција: 2.5m
  • Звук (јачина): 90dB

Други производи