Безжичен аларм со детектор на движење

 

Ефикасен мал 130dB аларм со инфрацрвен детектор на движење. Лесно се користи со помош на далечинско. Брзо се поставува без потреба од кабли. Има препрограмирано време за излез и влез. Идеално решение за обезбедување на одредена просторија со ротирачки држач за на ѕид.   Технички спецификации: Аларм: 130dB (0m) Време-траење на аларм: 30 секунди Растојание [...]

1,690.00 ден

Ефикасен мал 130dB аларм со инфрацрвен детектор на движење. Лесно се користи со помош на далечинско. Брзо се поставува без потреба од кабли. Има препрограмирано време за излез и влез. Идеално решение за обезбедување на одредена просторија со ротирачки држач за на ѕид.

 

Технички спецификации:

  • Аларм: 130dB (0m)
  • Време-траење на аларм: 30 секунди
  • Растојание на детекција: 120°, 7m
  • Детекција: инфрацрвена
  • Каснење за излез: 30 секунди
  • Каснење за влез: 4 секунди
  • Батерии: 2xAA (не се вклучени)
  • Димензии: PIR: (105x68x50)mm / Држач: (48x48x33)mm / Далечинско: (55x37x16)mm

Други производи