Бесконтактен термометар за телесна температура TOTAL

 

Технички спецификации: Бесконтактен IR термометар специјално дизајниран за мерење на температура на човечко тело независно од амбиенталната температура. Карактеристики: ✅ Два режими на мерење: BODY и SURFACE вo зависност дали се мери температура на човечко тело или површина; ✅ Опсег на мерење: 32,0 до 42,9°C ✅ Точност: ± 0,2°C ✅ Растојание на мерење: 3-10cm ✅ [...]

1,990.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

Бесконтактен IR термометар специјално дизајниран за мерење на температура на човечко тело независно од амбиенталната температура.

Карактеристики:
Два режими на мерење: BODY и SURFACE вo зависност дали се мери температура на човечко тело или површина;
Опсег на мерење: 32,0 до 42,9°C
Точност: ± 0,2°C
Растојание на мерење: 3-10cm
Резолуција на мерење: 0,1°C
Дисплеј со позаднинско осветлување
Напојување: 2х1,5V ААА батерии

Цена: 1990.00 ден. со БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА;

Гаранција: 12 месеци;

Калибриран и спремен за употреба;

Други производи