Маус Gaming+ Mousepad M416 Marvo

 

Технички спецификации: Глушец жичен со: 4 степени на подесување на осетливост гејмерски сензор со високи перфоманси 6 копчиња 7 бои на позадинско осветлување дизајн отпорен на удари USB приклучок Mousepad изработен од специјален материјал за да обезбеди попрецизно работење Димензии на Mousepad 287х244х3мм

690.00 ден

:
КОД: 902301. Категорија: .

Технички спецификации:

  • Глушец жичен со:
  • 4 степени на подесување на осетливост
  • гејмерски сензор со високи перфоманси
  • 6 копчиња
  • 7 бои на позадинско осветлување
  • дизајн отпорен на удари
  • USB приклучок
  • Mousepad изработен од специјален материјал за да обезбеди попрецизно работење
  • Димензии на Mousepad 287х244х3мм

Други производи