Маус Scorpion Gaming M450

 

Технички спецификации: жичен гејмерски глушец оптички сензор 7 копчиња позадинско светло во 7 бои Должина на кабелот 1,5м Големина 133х87х42 мм. USB port

650.00 ден

:
Категорија: .

Технички спецификации:

  • жичен гејмерски глушец
  • оптички сензор
  • 7 копчиња
  • позадинско светло во 7 бои
  • Должина на кабелот 1,5м
  • Големина 133х87х42 мм.
  • USB port

Други производи