Маус Scorpion Gaming+ Mousepad M309-G1

 

Технички спецификации: позадинско осветлување гумена облога ергономски дизајн 4 подесувања на ДПИ USB приклучок кабел со плетена облога и должина 1,8м. Mousepad изработен од специјален материјал кој овозможува комфорно работење

550.00 ден

:
КОД: 905401. Категорија: .

Технички спецификации:

  • позадинско осветлување
  • гумена облога
  • ергономски дизајн
  • 4 подесувања на ДПИ
  • USB приклучок
  • кабел со плетена облога и должина 1,8м.
  • Mousepad изработен од специјален материјал кој овозможува комфорно работење

Други производи